Et mobilabonnement er en månedlig ydelse. Du betaler og får den pakke du betaler for. Et mobilabonnement gør det muligt at ringe, sende beskeder og surfe på nettet. De betaler derfor månedligt et beløb til et telefonselskab. Der findes mange telefonselskaber. Alle selskaberne har forskellige tilbud af abonnementer. Du vælger selv hvilket et, som passer til dit behov. Du har mange muligheder at vælge i mellem, når det kommer til mobilabonnementer. Hvis man ikke vil have et fast abonnement, kan man betale alt efter behov. Dette kan man gøre ved at gå i butikker og købe taletid og data til sin telefon. Det kan være besværligt, hvis man bruger sin mobil meget. Hvis man bruger sin mobil meget, kan et mobilabonnement bedre betale sig. Det sparer tid, da det automatisk tankesop hver måned. Her slipper du for, at gå i en butik, hver gang du løber tør. Din mobil vil værre godt fyldt op hver gang du kommer til en ny måned.

Valg af mobilabonnement til din telefon.

Når du skal vælge hvilket abonnement, som du vil betale for, skal du tænke over, hvad du har mest brug for. Nogle bruger deres mobiltelefoner mest til samtale. Her et abonnement med meget taletid det rette valg. Hvis du derimod bruger, at sende beskeder mest, skal du have et abonnement med fri besked. Så kan du sende beskeder ubegrænset. Nogle bruger data mest. Data er til hvis du søger på nettet, det kan være Facebook, Twitter eller noget så simpelt som Google. Disse bruger alle data. Hvis du bruger din mobiltelefon mest til sådanne ting, skal du vælge et abonnement med meget data inkluderet. Du kan blande som du har lyst til. Hvis du nu f.eks. taler meget telefon og bruger meget data, vælger du et abonnement hvor disse kriterier indgår. Her kan du så vælge et abonnement uden fri sms, da det vil være overflødigt for dig. Det er vigtigt at tænke på, hvad man har brug for i sit mobilabonnement. Det ville være en skam, at gå hver måned og betale for noget man ikke har brug for. Det er penge lige ud af vinduet. Du kan gå ind på de forskellige telefonselskabers hjemmesider og undersøge de forskellige valg af mobilabonnement de har. Hver selskab har et stort udvalg.

Brug af telefon uden for Danmark.

Rejser du meget? Og især uden for Europa? Så er det helt klart det værd, at få et abonnement, der fokuserer på folk som rejser meget. Hvis du har et standard mobilabonnement og rejser meget, kan det komme til at koste dig dyrt. Data i ulandet er dyrt. Specielt når du rejser uden for Europa. Hvis du glemmer at slå nogle forskellige funktioner fra, kan du få dig en meget dyr overraskelse når du vender hjem igen. Dette har mange været ude for. Enten skal man ændre sit mobilabonnement midlertidigt når man rejser udenlands og ellers skal man ændre det til et permanent mobilabonnement med fokus på rejse, hvis man er rejseglad. Men kan også have arbejde der foregår udelands. Her er det nødvendigt at få et permanent mobilabonnement med gode udelands kriterier. Dette har mange mobilselskaber. Du skal bare finde det der passer dig. Hvis du vil have et mobilabonnement, hvor du kan tale og sende beskeder billigere i andre lande, kan det være værd at betale for. Så har dette mobilabonnement andre ting det mangler, så det ikke bliver for dyrt.

Skal du fx opholde dig i Norge i flere måneder, så kunne det være en god idé at søge efter Norges billigste mobilabonnement. Det kan nemlig spare dig mange penge på lang sigt.

Nyt mobilabonnement med ny mobiltelefon.

Ofte vil du få nogle gode tilbud af mobilabonnenter, når du køber ny telefon. Her kan være tilbud der hører med, som f.eks. en app med musik, du får gratis i et år. Dette kan være værd at kigge efter, når du skal have mobilabonnement. Hvilke tilbud de forskellige kommer med. Hvis du elsker musik, kan du spare en månedlig udgift, ved at vælge et mobilabonnement, som tilbyder en gratis app med musik over noget bestemt tid. Hvis der hører et mobilabonnement med købet af telefonen, er det fordi du køber mobilen hos det selskab. Hvis du f.eks. går ind i en bestemt mobilselskabs butik, vil de sælge dig deres mobilabonnement ved køb af en ny telefon. Dette kan i den grad betale sig i nogle tilfælde.

One Reply to “Er du tilfreds med dit mobilabonnement?”

  1. Hej,
    Tak for et godt indlæg. Jeg overvejer lige nu at skifte abonnement til Telias Roam like home Europa til 149 kroner om måneden(oprettelse 99 kroner). Jeg ved at jeg kommer til at rejse meget i Europa med mit job det næste år, så derfor forestiller jeg mig at det er det bedste abonnement til mig. Jeg fandt det her http://www.samlino.dk/blog/brug-din-telefon-pa-rejsen/ og den eneste grund til at jeg endnu ikke har skiftet er, at jeg synes at de har nogle lidt ærgerlige anmeldelser på trustpilot(https://dk.trustpilot.com/review/www.telia.dk). Hvad er Jeres erfaringer med Telia, og har I måske forslag til hvad jeg ellers kan vælge?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *