At være haveejer giver masser af glæde, men ingen er nok i tvivl om, at det også giver meget arbejde og det kan godt være hårdt. I de varme måneder bliver boligen udvidet og det er rart, men giver også mere at se til. Med mindre man er typen, der bare nyder at sidde på terrassen og se alting vokse sig til et vildnis, så man man løbende i gang med riven, spaden og motorsaven. Det kræver energi at tage fat og en løbende indsats er nødvendig, selv i en meget lille have.

Er det hele ved at vokse dig lidt over hovedet, så få anlagt din have på en måde så den kræver mindst mulig pleje, det kan du få hjælp til af en anlægsgartner. Han kan også rette op på de skader der er sket og giver hele dit udeareal en tur, så alting igen står frodigt og fint.

Overlad træ- og havepleje til fagfolk

En anlægsgartner beskæftiger sig, kort og godt, med alt hvad der vedrører haver og grønne områder. Det der kan virke uoverskueligt for dig, som privatperson, er han i stand til at ordne meget hurtigt. Dels fordi han har en enorm viden om alt hvad der vokser og gror, men også fordi han har alt i maskiner og godt grej til rådighed. Det betyder at din anlægsgartner arbejder effektivt og hurtigt skaber synlige resultater til en aldeles rimelig pris. Du slipper for at bruge al din fritid, han klarer det hele imens du selv er på arbejde.

Skal haven nyanlægges, dvs. forandres eller skabes helt fra bunden, så gøres det i tæt dialog med kunden. Dine ønsker bliver taget seriøst, så slutresultatet lever helt op til alle dine vildeste drømme og forventninger om udtryk og funktionalitet.

Trænger du blot til at få fældet et eller flere træer, så er det ikke en kompliceret sag for an anlægsgartner. Han står også gerne for topkapning og beskæring. De enorme mængder af haveaffald som den slags arbejde medfører, bortskaffer han også med det samme.

Skal almindelige eller levende hegn udskiftes, opsættes eller repareres, så er en anlægsgartner også manden du skal have fat i. Han har helt sikkert et par spændende idéer i ærmet, hvis du ikke vil have en helt traditionel løsning på afskærmning i din have.

Få inspiration og et godt tilbud af din lokale anlægsgartner

Din lokale anlægsgartner har med garanti en hjemmeside på nettet, hvor du kan læse meget mere om, hvilken slags service der tilbydes. Han kommer vist omkring, så selvom hans adresse måske er i Roskilde, så kører han gerne væk fra nærområdet efter spændende opgaver og kommer gerne til Jægerspris, Frederikssund og andre byer.

Anlægsgartneren er god at snakke med, alt hans arbejde bygger på en god dialog med kunderne. Fortæl derfor om hvad du kunne tænke dig, at han skal stå for. Han kommer gerne og kigger på dine have og er i stand til spontant at komme med gode og nyttige forslag til, hvad der muligvis kunne forbedres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *