Jeg har lagt mærke til, at langt de fleste badmintontasker man ser i dag rundt omkring i de danske haller og til stævner i udlandet er aflange og har form efter ketcherne, når man til gengæld ser de professionelle komme ind i de internationale arenaer til super series kampe, så bærer mange af dem rundt på en firkantet retro badmintontaske? Hvad er forskellen på den firkantede retro badmintontaske og den ”traditionelle” 3-rums taske som jeg og mange andre bruger egentlig?

Jeg søgte lidt på nettet og stødte på en webshop kaldet Badmintontaske.dk som beskrev den firkantede badmintontaskes funktioner men samtidig også havde information om 3-rums tasken.
Jeg fandt ud af, at den firkantede badmintontaske adskiller sig fra 2-/og 3-rums tasken ved at den ikke som sådan har skulderstropper der fx kan bruges når man cykler til og fra træning og stævne, men er mere som en traditionel taske med almindelige bærestropper. Den har 2 store rum til udstyr, såsom badmintonketcher, sko tøj osv og en sidelomme til tilbehør såsom badmintongreb, saks hvis en strenge skulle sprænge, energibar, mobiltelefon og træningsplaner eller noter.

badmintontaskeDenne slags taske henvender sig mere til transport fra hotellet til hallen end fra hjemme, på cyklen og til træningshallen. Herudover er man begrænset ved, at den firkantede badmintontaske kun har 2 store rum, hvoraf det ene går til ketchere og så skal resten af ens udstyr være i det sidste rum. Men hvis man ønsker samme type udstyr som de professionelle og at adskille sig lidt fra den gængse danske badmintonspiller, man ser rundt omkring i landet, så skal man vælge den old-school firkantede badmintontaske, som er mere iøjefaldende. Det er også dette look som Yonex har lanceret til den absolutte top spiller gennem det sidste årti Lin Dan. Han har skabt røre ved at skifte fr Li-Ning som er sponsor for det kinesiske landshold og over til Yonex som er ubetinget verdens største producent af badmintonudstyr. Billedet til venstre er af den nye ltd Yonex Lin Dan badmintontaske som efter sigende kun er udkommet i 2000 eksemplarer på verdensplan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *