Nu har jeg haft en del skader det sidste år og er ved at være rigtig træt af at side hjemme med benene oppe imens min holdkammerater er ude og spille fjer, derfor gav jeg mig i stedet for til at søge efter genoptrænings programmer til at søge efter hvilke badmintonsko der kunne redde mig fra denne situation. Jeg er selvfølgelig godt klar over at badmintonsko ikke kan gøre det hele for mig, men jeg havde da alligevel et lille håb om der var en nem løsning. Jeg faldt over denne side: badmintonsko.dk som på forsiden beskrev de ting man som badmintonspiller skulle være opmærksom på ved valg af badmintonsko og jeg blev faktisk lidt forundret over hvor mange forskellige ting der var at tage stilling til, altså det er jo bare en sko. Men jeg kunne faktisk nikke genkendende til alle de faktorer som de lagde vægt på og jeg kunne konstatere jeg ikke havde tænkt over nogen af disse. Jeg havde faktisk altid valgt badmintonsko ud fra hvad jeg synes der så fedt ud og jeg må indrømme at jeg havde skifte mellem stort set alle former for sko, ekstra stødabsorberende, stabile til lette og jeg havde aldrig tænkt over hvilken slags der ville være bedst for mig og min krop især.

Efter jeg havde læst lidt omkring de forskellige badmintonsko gav jeg mig til at kigge alle de forskellige sko igennem på shoppen og efter hvad jeg kunne læse mig frem til ville det bedste for mig være en ekstra stødabsorberende badmintonsko, da jeg døjer en del med skinnebensbetændelse. Jeg fandt en badmintonsko og fik den bestilt, den kom dagen efter så jeg skulle ikke vente længe med at komme i gang med at genoptræne i mine nye sko. Der gik et par uger med genoptræning, massage og fys besøg og så var jeg klar til så småt at genoptage træningen med de andre i klubben. De første par træninger gik altid fint, der hvor det var spændene var træning 4-7, hvor det for det meste begyndte at gå ned af bakke igen. Jeg nåede til træning 8 og der var stadig ikke tegne på det ville gå galt denne gang, så jeg fortsatte med træningen og det gik. Min træner hev mig til side efter træningen for at påminde mig om at jeg stadig skulle huske mine øvelser fra fyssen, da det kun kunne gavne mig yderligere.

Nu er vi nået til træning nummer 30 og jeg har ikke haft andet end almindelig muskelømhed efter træning, hvilket er fantastisk. Jeg kan nok ikke tilskrive helle æren til mine badmintonsko, men jeg tror de har en stor del af den og så naturligvis min genoptræning, men denne er den samme som jeg har brugt de sidste 5 gange jeg har været skadet. Så mit råd til alle andre er at kigge sig godt for inden du vælger badmintonsko, hvis du har haft skader, eller har tendens til at få skader det samme sted igen og igen.

Du kan se et billede af mine ny badmintonsko herunder, det er godt nok fra en anden webshop.

badmintonsko

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *