oddset

Sidder du klisteret til skærmen her under det aktuelle EM i fodbold, og kender du alle de forskellige spillers styrker og svagheder og ligeledes med holdene, så kan du helt sikkert også godt lide at spille på de forskellige kampe. Hvis man er en nørd der sætter sig ind i alle statistiker og de aktuelle holds formkurver, så gælder det også om at få de bedste odds på hver kamp. Således, at man er sikker på at maksimere sin profit på hver krone man sætter på højkant. Det er derfor heldigt at der findes flere sider der sammenligner danske bookmakere og hvor man kan sammenligne odds, og på den måde se hvor man får de bedste odds henne lige nu.

Find de bedste odds og maksimere din indsats

Hvis man er en person er ikke overlader noget til tilfældighederne, men tværtimod bruger rigtig meget tid på at tjekke de forskellige klubber, hold og atleters hjemmesider i jagten på at eliminere tilfældigheder. Man vil gerne kende alt til deres aktuelle dagsform og deres formkurve igennem den seneste tid man sætter sig ind i hvordan deres psykiske tilstand er, hvordan vejeret bliver og så videre. Så vil man også gerne vide at man får de bedste odds på det sats man foretager sig når man spiller odds. Men der kan være meget stor forskel på hvilke odds de forskellige bookmakere udbyder på den samme kamp, etape og konkurrence. Man skal derfor være vågen og bruge tid på, at sammenlige de forskellige odds på tværs af de forskellige bookmakers hjemmesider. Eller også skal man gå ind på en af de hjemmesider er i løbet af de seneste år er dukket op, hvor de direkte sammenligner de forskellige odds på en kommende sportsbegivenhed. De fleste er uafhængige af firmainteresser og derfor meget objektive i deres odds sammenligning og det kan derfor anbefales at bruge en af disse sider hvor på den måde at maksimere sin profit.

Gør oplevelsen bedre ved at spille på sporten

Nu hvor man ikke selv kan deltage i kampene, så kan man i det mindste sætte nogle penge på højkant og på måde gøre oplevelsen mere vedkommende. Ved at man selv har noget på spil, bliver man også mere engageret i kampen. Nu betyder det virkelig noget konkret om ens hold taber eller vinder, det handler ikke længere bare om stolthed. Man behøves ikke sætte en formue på spil, man kan bare nøjes men nogle få hunderede kroner hvis man har lyst eller mindre. Det er bare mere sjovt, at se sport hvis man også selv har noget at tabe eller vinde. I stedet for, vædde med sine venner om hvordan udfaldet af en kamp bliver, er der meget mere rene linjer hvis man gør det igennem et bookmaker firma og der kommer således ikke nogen dårlig stemning  hvis man vinder og taberen ikke gider holde sin del af aftalen eller omvendt hvis man taber og ikke har pengene der skal til for at betale det man skylder sin kammerat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *