4G netværket er den hurtigste form for internet signal i dagens Danmark. Læs med her og find ud af mere om 4G netværket.

Måden du får 4G på er ved at købe et mobilabonnement med dertilhørende 4G netværk. Dog skal du være opmærksom på at det ikke er alle udbydere i Danmark der har adgang til 4G netværket.

Derudover skal du også være opmærksom på at det ikke er alle mobiltelefoner der kan opfange 4G netværket. Har du derfor en mobiltelefon fra før 2013, ja så er det ikke sikkert din mobiltelefon kan opfange 4G signalerne. Det ville derfor være dumt at investere i et mobilabonnement 4G netværk hvis ikke du er sikker på, om din mobiltelefon kan opgange signalerne. Dog kan alle nyere mobiltelefoner i dag, sagtens kobles til 4G netværksforbindelsen.

Der er rigtig mange i telebranchen som beskriver 4G som LTE. Derfor, hvis du høre ordet LTE, skal du være klar over dette ofte er betegnelsen for 4G netværket.

Hvem har bedst 4G dækning?

Det er svært at sige præcis hvilken udbyder der har den bedste 4G dækning. I Danmark er der i alt tre selskaber som har adgang til 4G netværket. Dette er 3, TDC og Telia/Telenor. Telia og Telenor deler netværk, og er ydermere i gang med at sammenlægge de to firmaer.

Har du et 3 abonnement skal du være opmærksom på at 3 fra starten har været bagud med dette netværk. Dog har 3 halet ind på de andre udbydere af 4G netværket. Det skyldes også at 3 har andre 4G signaler end de andre udbydere.

Vil du gerne finde et nyt mobilabonnement med 4G netværksdækning skal du blot klikke dig ind på telmodi.dk. På telmodi.dk kan du nemlig let og enkelt sammenligne alle danske mobilabonnement samt udbydere heraf med hinanden. Du kan helt selv vælge om dit mobilabonnement skal indeholde 4G forbindelsen, eller om det skal være uden. Dog er det altid en god ide, hvis muligt, at have 4G tilsluttet til sin mobiltelefon. På telmodi.dk kan du altså nemt finde alle de udbydere der kan give dig netop dette, til den billigste pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *