Hos os kan du få behandling for AMD og andre øjenlidelser. Vi behandler mange øjenlidelser men har specialiseret os i behandling af AMD. AMD kan også betegnes som øjenforkalkning – hviklet måske er et ord og begreb du har hørt før? Det er der i hvert fald større chance for. AMD behandlingen er en form for øjen-arkupunktur der har en god effekt og som styrker blodforsyningen til øjnene og afgifter kroppen blandt andet leveren og nethinden.
Hvis du lider af AMD er du meget velkommen til at kontakte os så du kan få booket en samtale med en af vores meget dygtige, uddannede og erfarne medarbejdere så du kan komme så godt som muligt i gang med din behandling af AMD – så du også, som mange andre kan få et bedre syn på tilværelsen – bogstaveligt talt. Hvis du ringer til os kan vi også sende dig en gratis broshure med alt den viden du skal bruge for at tage beslutningen om denne behandling af AMD.

Behandling af AMD

Behandlingen indeholder ingen medicin af nogen slags eller bivirkninger over hovedet. Dog er det meget almindeligt at være ret træt i starten af forløbet af behandlingen af AMD. Mange af vores patienter har måske fået afsvide før at det bare er noget de må leve med – og det vil de altså ikke, leve med det! Derfor kommer de til os. Mange er også meget glade for at behandlingen af AMD ikke indeholder medicin som de skal være på hele livet for at det bliver bedre. De fleste af de patienter der bliver behandlet for AMD oplever en målbar og mærkbar synsforbedring efter behandlingen for AMD. Alle vores medarbejdere er uddannede og indeholder mange års erfaring. Behandlingen starter med at du kommer ind til os og har et møde med en af vores dygtige akupunktører der vil forklare dig hvad der skal ske og hvordan alt dette skal ske.

Behandling både i Skive og Holstebro.

Vi tilrettelægger forløbet med behandlingen af AMD præcis efter dig og din situation. Dette er vi meget glade og stolte over at kunne tilbyde. Du vil derfor ikke komme til at opleve at du bliver ført igennem en behandling der er på rutinen og som ikke passer dig eller din families hverdag. Nogle af de ting vi tager højde for er din livsstil og dit medicinforbrug. En anden ting vi er stolte over er vores service nevau er at du igennem hele forløbet vil blive informeret med behandlingsforløbet for AMD spå du på alle tidspunkter er indforstået med hver del og hvert skridt i processen. Vi har afdelinger lokaliseret både i Skive og i Holstebro. Begge steder kan du komme til behandling. Du vælger selv hvilket sted du vil foretrække og vi kan garantere at alle dine behandlingsdage og møder vil være på den samme location og adresse som det sted du vælger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *