Grønt er sundt, men der må også kød på gaflen, hvis man vil have et godt og nærende måltid. Arbejder du i køkkenbranchen med catering, kantine eller andet, så indkøber du sikkert pænt store mængder af kød til dine sultne kunder, hver eneste uge året rundt. Men hvor bevidst er du om det kød, som du tilbereder? Går du udelukkende efter prisen? Tænker du på detaljerne omkring produktionen og indholdet af kødet? Hvad med dyrenes velfærd? Ligger miljøet dig på sinde? Og hvad med hygiejnen? Har du blind tillid til, at det bare er i orden?

Forlang det bedste kød til catering

Der er nok at tænke på, når man skal bespise mange mennesker. Først og fremmest skal de have en god oplevelse af et nærende, appetitligt og spændende måltid. Som professionel i fødevarebranchen er man dog også tvunget til at skele til økonomien, så der genereres en indtægt, hvor udgifter mere end oppebæres af indtægter.

Smagen må naturligvis være i fokus, når der indkøbes kød til catering, men den gode smagsoplevelse kommer helt af sig selv, hvis man sørger for at vælge gode produkter fra de leverandører der spiller med helt åbne kort omkring indholdet og fremstillingen. I branchen findes et stort antal folk, der har meget klare holdninger til, hvad kvalitet er og gør alt hvad de kan for at udvikle den og det er dem, du skal vælge at handle hos. Godt kød er helt fri for tilsætnings- og fyldstoffer. Det er den 100% rene vare og intet andet. Fedtprocenter er tydeligt angivet og holder sig indenfor, hvad der er acceptabelt for det enkelte produkt. Hele produktionen hele vejen fra mark eller stald til bord er foregået efter gældende regler og med en høj grad af opmærksomhed omkring dyrevelfærd og minimering af miljøbelastningen. Hygiejnen er veldokumenteret og helt i top på alle områder, så det er trygt at spise kødet og ingen skal frygte at blive syge.

Stil gerne kritiske spørgemål og gå din leverandør af kød til catering på klingen, forvent altid at han har den faglige stolthed der gør, at du får klare svar og forståelige forklaringer på alt. Dine egne kunder er sikkert også kritiske og derfor må du være en god ambassadør for dem. Forlang de bedste varer til de bedste priser, det har alle nemlig krav på at få i dag.

Køb kød til catering hos kendere

Omkring Slagelse og faktisk på hele Sjælland, er mulighederne for at skaffe kød til catering og andet rigtig gode. Kød kan nemt indkøbes engros, pakkes og skæres helt efter dine ønsker og så blive leveret lige ved køkkendøren kort efter din ordre er afsendt. Du bestiller nemt på nettet, lige når du mangler noget eller der er en ledig stund i den travle hverdag. Har du akutte behov, så står de også let til at løses af de professionelle leverandører, der ikke ikke bare kender betydningen af kvalitet og pris, men også forstår, hvor vital en betydning en hurtig leverance ind i mellem kan være i din branche.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *