Der er mange penge at spare ved at købe fyringsolie online. Ikke nok med, at det er billigere, så er det typisk hurtigere og mere praktisk i en hektisk dagligdag. Du kan bestille fyringsolie på kun to minutter, hvorefter der automatisk kommer et firma og fylder olie på dit hjem.

I denne artikel vil jeg beskrive nogle af ting, som du bør være opmærksom på, når du skal ud og købe fyringsolie online. Ligeledes vil jeg beskrive noget om fyringsolie priser.

Dagspriser på fyringsolie

Som du sikkert er bekendt med, så findes der dagspriser på fyringsolie på internettet. Du vil derfor hver dag kunne se den aktuelle pris på fyringsolie på internettet.

Det er dog minimalt hvor meget prisen ændrer sig hver dag, hvorfor det ikke skal holde dig tilbage fra at købe, men det kan selvfølgelig være en idé at købe, hvis du en dag ser prisen væsentlig lavere end det plejer. En pris på under 10.000 kr pr 1000 liter plejer at være et pejlemærke, hvorvidt prisen er god.
Men typisk når man står og mangler fyringsolie, så er det

Kvalitetsfyringsolie

Flere firmaer hævder, at der skulle være forskel på fyringsolie, selvom mange mener det modsatte. De fleste firmaer i dag, sælger dog, efter egen mening, kvalitetsfyringsolie, som vi må stole på passer.
Kvalitetsfyringsolie skulle betyde, at olien frigiver ekstra varme og dermed bliver olien en bedre forretning for dig end ”discount-fyringsolie”.

På de forskellige hjemmesider omkring fyringsolie kan du typisk læse om deres kvalitet, selvom jeg personligt ikke tror, der er den helt store forskel på olie.

Bestil 24/7

I en hverdag, hvor vi får flere og flere ting at se til. Børnene skal i skole, der skal arbejdes mange timer, børnene hentes og til fritidsaktiviteter. Der skal laves mad og mange andre daglige gøremål.
Derfor er det typisk sen aften, hvor vi har tid til at ordne andre praktiske ting, som f.eks. at få bestilt fyringsolie til huset.

Ligeledes kan det også klares i bussen eller toget, hvis du bruger offentlig transport til den daglige, hvor du blot bestiller over din telefon.

Køb olie til fyring fra anerkendte virksomheder

Opvarmning af huset er ofte en rigtig stor post i privatbudgettet, hvilket mange virksomheder hurtigt har fået interesse for. Der er derfor også opstået en række mindre virksomheder, der tilbyder fyringsolie online. Typisk får disse deres olie fra de større virksomheder og er egentlig blot et ekstra led fra forhandler til dig. Min anbefaling er derfor, at du bør købe hos de store olievirksomheder, der generelt har et godt brand. Her er de typisk bange for, at de skulle ødelægge deres image, hvilket de ikke tør I så stor en virksomhed, da det er alt for dyrt at ødelægge deres image.

Når du skal købe fyringsolie online, kan du også overveje at tage et kig på Trustpilot-anmeldeler af de forskellige virksomheder.

Skulle virksomheden / hjemmesiden have en række dårlige anmeldelser af deres hjemmeside, så kunne du overveje om du skulle vælge et andet sted. Trustpilot har tidligere være kritiseret for deres troværdighed, men alligevel kan man bruge Trustpilot til at danne sig et indtryk af virksomheden. Har virksomheden ene af dårlige anmeldelser, så kunne det være en idé at søge lidt andre virksomheder.
Ligeledes kan du også spørge venner og bekendte, hvem de har gode erfaringer med, når det gælder om at finde fyringsolie. Har din ven eller familiemedlem en positiv erfaring med et firma, vil du typisk også kunne få det. Og ikke mindst, kan du blive advaret mod eventuelle firma, som ikke skulle levere varen og den nødvendige service.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *