Godt, boligindretning! Lige meget om man interesserer sig for det eller ej, så indretter man jo sin bolig på en eller anden måde. selvom ens metode er at stille de møbler og ting, som man nu engang har, rundt omkring hvor der nu lige er plads, og hvor man står og skal bruge dem, så er det jo også en form for boligindretning. Det behøver ikke at betyde, at man har fået en særlig indretningsarkitekt på – men det kan man selvfølgelig også. Og det kan være en god ide for nogle, hvis man gerne vil have et flot hus indvendigt med en flot indretning, men selv enten ikke har tid til at gøre noget ved det eller ikke har forstand på sådan noget som indretning af boliger. Det kræver jo en vis form for kreativ og æstetisk sans, hvis det skal se rigtig godt ud.

Men boligindretning kan virkelig være mange ting. Nogle har det bedst med det meget minimalistiske med meget få møbler nogle går i den anden grøft og har møbler og ting over det hele. Farver kan også være noget af det, der deler vandene. Nogle vil igen gerne have det meget enkle og vælger en eller få farver, der så går igen i hele rum eller i hele huset. Og andre elsker farver og har hele regnbuen med i boligen. Begge dele kan være smukt, og det kan give meget forskellige indtryk.

Der er også stor forskel på, hvilken former fr ting og møbler folk er glade for. Nogle går i genbrugsbutikker og finder nogle gode fund. Og der er jo et hav af genbrugsbutikker i hele landet. For eksempel i Århus og Aalborg er det jo nærmest umuligt ikke at støde ind i en, når man går rundt i byen. Ting fra genbrugsbutikker kan give et sammensat og meget personligt indtryk. Nogle går også i de store møbelbutikker, der handler med tidens mode, og køber alle deres ting. Det kan give et meget stilrent indtryk Og så er der selvfølgelig dem, der gør noget midt imellem; dem der blander det moderne med det gamle.

Din boligindretning har en fortælling

Hvordan man vælger at indrette sin bolig kan fortælle en hel del om de personer, der bor i huset; om hvilken stil de har.

Men det der aller vigtigst ved den måde, som man indretter (bevidst eller ubevidst) sin bolig på, er selvfølgelig, at det skal fungere for dem, der bor i huset. Beboerne skal i bund og grund bare være glade for det. nogle skal synes, at de har et pænt hus, og for nogle skal det bare være praktisk. Og så er der dem imellem, som gerne vil have et hus, der ”fungerer”, og som samtidig ser flot og indbydende ud.

Men igen hvis du bare kommer hjem og er glad for at se din bolig og føler dig hjemme i det, så er det jo bestemt det vigtigste – der er jo ikke noget man skal gøre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *