Dit kontor er din fæstning, som du gentagende gange vender tilbage til. Fem gange i ugen og 20 gange i måneden er efterhånden standarden i Danmark, og derfor kan man roligt sige, at der bliver lagt nogle timer i dette lokale.

Når arbejdet skal gøres, er der sjældent tid til pauser, og dine daglige pusterum og pauser bliver ofte meget korte. Du holder måske pauser, når du og kammeraterne lige skal gennemgå gårsdagens højdepunkter eller bare have fyldt jeres hellige gral op med ungdommens eliksir; kaffe. Uanset hvad så er kontoret et sted, hvor man bruger ufatteligt mange timer, og rengøring samt udseendet på dit kontor vil ofte komme i anden række. Dette kan med tiden betyde, at dit kontor kan ende med at ligne en svinesti, hvis du ikke gør rent.

Få andre til at gøre rent for dig

Ikke nok med du skal kæmpe for at klare dig igennem den lange arbejdsuge, så skal du gudhjælpemig også gøre rent fra tid til anden, når du kommer hjem. Dette er jo egentlig forståeligt nok, da du og din familie ikke skal leve i en skraldespand.

Der findes dog ikke noget mindre ophidsende end rengøring, og du vil garanteret for alt i verden undgå det. På arbejdet er kontoret din base, hvor kun inviterede – og selvfølgelig chefen – har adgang til. Derfor kan du altså gøre med det, som du vil, men uanset hvordan du udsmykker det, så vil det kræve en rengøring før eller siden.

Dette orker du sikkert ikke. Når du er på arbejde, så er planen at tjene penge og altså ikke gøre rent på dit kontor. Få rengjort dit kontor af et firma, som kan gøre det på de tidspunkter, hvor du holder pauser, eller når du har fri. Du vil med garanti ikke have en støvsuger til at køre på fuld hammer, når du skal lave dine arbejdsopgaver. Få derfor lavet en aftale med firmaet om, at de kan komme, når du ikke er på kontoret. Brug på denne måde tid på dit arbejde, og få rengjort dit kontor af andre.

Pynt dit kontor, så det ser mindre rodet ud

Det er ikke ofte, at kontoret får en omgang med støvsugeren, hvis du selv skal sørge for det. Desuden er dine papirer nok også spredt ud over hele dit ”territorium”. Skaf dig derfor en papirholder, kasser, bokse osv., hvor du hurtigt kan smide dine papirer ned i. Disse vil fungere lidt ligesom gulvtæppet, som man jo bekendt kan feje skidt indunder.

I forhold til opbevaringsudstyr til dine papirer kan dog nævnes, at de godt kan erhverves i et lækkert design, og derfor vil de altså få dit kontor til se godt ud, og ingen vil vide, hvor meget du i virkeligheden gemmer på. Derudover kan du pynte dit kontor med en række pyntegenstande, da disse kan tage meget af opmærksomheden fra resten af dit kontor, som måske ikke er helt i top, når det kommer til rengøringen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *