Brugen af sexlegetøj har før i tiden mest været for den individuelle. En “erstatning” for den ægte varer eller et hjælpemiddel til når man ønskede seksuel stimulering, på egen hånd – dette er dog ikke længere tilfældet. Sexologer opfordrer i dag i højere grad til, at du tager din partner i hånden, når sexlegetøj skal anvendes. Faktisk findes der i dag flere produkter på markedet, beregnet til at inddrage både dig og din partner. Blandt disse produkter har vi her samlet de 5 bedste stykker sexlegetøj til dig og din partner.

  1. Vibrator med fjernbetjening/app

Vibratoren med fjernbetjening er efterhånden et kendt produkt. Primært kendt for at være et ydmygende/pinligt element i diverse film, hvor en fjernbetjening er blevet glemt et sted. Dette skal I dog ikke længere frygte, idet mange revolutionerende udgaver af den nu har sin egen app. Det betyder altså, at du fra telefonen via en app kan styre vibratorens styrke. Som udgangspunkt er vibratoren til for den kvindelige partner, hvoraf den anden kan tage del i nydelsen ved at styre vibratoren, imens partneren bliver pirret og tændt. Denne form for sexlegetøj giver bl.a. mulighed for offentlig anvendelse, idet akten er så godt som usynlig. Desuden giver app’en jer også en mulighed for at tage “sexting” til et nyt niveau, idet app’en ikke er afstandbegrænset.

  1. Penisring

Penisringen er for mange det foretrukne, når det kommer til sexlegetøj der stimulerer begge par. Penisringen er et “supplement” til den almindelige seksuelle akt, i form af en vibrerende ring der sættes på penisskaftet. Vibrationen er stimulerende for både mand og kvinde, hvortil kvinden også stimuleres via rillerne der er inkorporeret i penisringens design. Penisringen er derfor optimal for kvinden der har svært ved at få orgasme, eller blot til parret der ønsker at pifte tingene lidt op. Desuden er penisringen vandtæt og kan derfor også anvendes i badet, hvis lysten er til det.

  1. Erotisk brætspil

Det erotiske brætspil findes der mange udgaver af. Men som udgangspunkt er det et produkt, velegnet til jer der ønsker at gøre tingene lidt mere hedt under forspil. Via terninger og spillekort vil I blive udfordret på meget intime måder, og I har derved mulighed for at prøve ting i måske ikke tør bede jeres partner om til hverdag. Erotiske brætspil er uden tvivl velegnet til at åbne op for jeres intime sider, og gøre jer pirrede og tændte i form af forspil, bogstaveligt talt.

  1. Bondage sæt

Siden bogen, senere filmatiseringen “Fifity shades of grey” udkom, har bondage været det helt store hit blandt par. Især kvinder er blevet mere eventyrlystne, i forhold til den lidt mere dominerende type sex. Bondage sæt kan komme i både blide og mere hårde sæt. Som udgangspunkt foretrækker de fleste blot bind for øjnene samt håndjern, men pisk er dog også populært, primært blandt kvinder. Din partner har måske ikke udtrykt nogen lyst for dette, men et bondage sæt er for jer begge to, så hvis ikke din partner ikke ønsker at “underkaste” sig, er dominering måske mere tiltalende. På denne måde gør bondage sæt noget for begge parter.

  1. Par vibrator

Par vibratoren er et nyere produkt blandt sexlegetøj. Par vibratoren er en vibrator båret af kvinden. Kvinden benytter vibratoren til at stimulere klitoris samt skede, samtidig med at partneren har mulighed for at trænge ind, og mærke vibrationerne alt imens. Denne vibrator er et alternativ til penisringen, og er ligeledes vandtæt og genopladelig. Producenter anbefaler at man bruger lidt tid på at finde ud af par vibratorens kunnen, da man ønsker at I som par får mest ud af produktet sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *