Vi mennesker giver gaver til dem vi holder af og har kært. Vi giver gaver til særlige lejligheder som jul eller fødselsdag og vi giver ”bare fordi” gaver. Alle har vi forskellige ønsker og smag, men alligevel findes der en række gavetyper, som falder i langt de fleste kvinders smag. Læs med i næste afsnit, hvor vi giver massere af gode gaveforslag til gaven til hende du holder af.

Gave idéer

Langt de fleste gaver vækker varme og glæde, det er jo trods alt tanken der tæller. Som værtindegave eller bare en lille påskønnelses gestus, er en smuk buket blomster eller en æske med smagfuld chokolade en oplagt idé. Det er noget du hurtigt kan købe med i farten og som ikke behøver at være en stor udgift.

Til fødselsdag eller til jul er gaver som tøj, tasker, sko og parfumer ideelle. Kend hendes stil og smag og køb noget som både du og hende vil synes om. Er det en rund fødselsdag, er det normalt at spendere lidt ekstra på gaven. En skøn og luksuriøs designertaske vil helt sikkert være højt på ønskesedlen hos mange kvinder.

Hvis I skal fejre en års dag eller anden form for jubilæum et smykke helt ideelt. Find en smuk halsklæde, ring eller armbånd, du ved der passer til hende. Et sådan smykke vil hun kunne bære hver dag og få glæde af mange år frem i tiden.

Du kan også med fordel købe ting til hjemmet. Måske drømmer hun om en ny cool designer lampe, trendy kaffekrus eller en smuk lysestage. Lyt nøje efter, når hun giver udtryk for hvad hun mangler derhjemme.

Endelig kan du bevæge dig ud i en lidt mere avanceret genre og gå efter oplevelsesgaver. Alt efter hvad budgettet er til, er det nærmest kun fantasien der sætter grænser.

Forær hende en forkælelsesdag med ansigtsbehandling og massage. Lad hende blive shinet op med frisørbehandling og en manicure. Eller invester i et weekendophold hvor I begge bliver vartet op med wellness og skønne kolonariske oplevelser.

Kvinder sætter stor pris på opfindsomhed og overraskelse

Lang langt de fleste kvinder elsker at blive overrasket på romantisk og uventet vis. Prøv derfor at se om du ikke kan holde din gaveplaner hemmelige for hende. I stedet for bare at købe noget der står på listen, så køb noget helt uventet.

Gå hendes undertøjsskuffe igennem, så du er sikker på hendes størrelse og stil. Og køb så luksusundertøj der passer perfekt, en gave hun helt sikkert ikke havde forventet.

Eller gør noget endnu mere uventet. Arranger pasning af børnene, pak en rejsetaske og hent hende tidligt fra arbejde en fredag eftermiddag. Tag hende med på en romantisk weekendtur, en tur der indeholder forkælelse, afslapning og romance – bare for jer to. Det bliver en oplevelse, en gave og et minde hun altid vil tænke tilbage på med et stort smil på læben.

Få mere inspiration her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *