Har du også altid gået med den overbevisning at forsikringer var noget gråt og trist ’noget’ at skulle tænke på og bekymre sig om? Så er du nok ikke den eneste, men din sikkerhed er yderst vigtig og kan afhjælpe dig i mange uventede situationer. Forsikringsmæglerne yder en professionel rådgivning og formidling af forsikringer til alle typer virksomheder, samt ejer- og andelsboligforeninger. Det er yderst fordelagtigt at benytte sig af, da forsikringsmæglerne er objektive i deres research efter forsikringsselskaber til lige netop dig eller din virksomhed.

Hvis en let og enkel, samt billig forsikringsløsning er noget for dig, så læs videre her – forsikringsmæglerne bliver din fremtidige forsikringsløsning.

Er forsikringsmægler det nye sort?

På trods af at Forsikringsmæglerne kan spores helt tilbage til starten af forsikringsmæglerfagets eksistent i Danmark, som var i slutningen af 1970’erne, er ordsproget ’det nye sort’ alligevel meget passende, og alt tyder på det! Forsikringsmægler vil yde en professionel rådgivning – og formidling af forsikringer. I en situation, hvor ’skaden er sket’, kan det være yderst uoverskueligt – det er her forsikringsmæglerne kommer ind i billedet. Forsikringsmæglernes juridiske og faglige ekspertise hjælpe dig mod den rette erstatning til den laveste mulige præmie.

Herudover er Forsikringsmæglerne ’uvildige’, som altså på godt dansk betyder man ikke tager parti og er fuldstændige neutrale, hvorfor de er et oplagt valg for dig, der gerne vil have en sikker men nem og overskuelig forsikring. Her får du et neutralt bud på, hvilken forsikring der passer bedst på dine ønsker og behov modsat sulte forsikringssælgere, der blot er ude på a tjene ekstra penge snarere end de ønsker at opfylde lige netop dine kriterier!

Er det ikke bare endnu en ’smart’ forsikring – er de enkle som de påstår? Hvad med ’det med småt’?

Og ja det er det faktisk, tro det eller ej – Forsikringsmæglerne er til din fordel. De er kundens mand og ikke forsikringsselskabets mand.

Det fungerer på den måde, at der er 4 enkle steps til vejen mod et mere overskueligt, billigere og bedre forsikringsmulighed(er). Step 1 er helt basalt en fuldmagt, der giver forsikringsmæglerne de nødvendige oplysninger om dine forsikringer. Step 2 er en analyse af virksomhedens risici, dine behov samt ønsker. Step 3 er en tilpasning af dine behov og kriterier, hvor de sender den foretagende analyse ud til en række forsikringsselskaber, hvorefter de sammensætter deres bud på den optimale forsikringsløsning til lige netop dig. 4. Og sidste step giver dig et overblik. Med din ny erhvervede forsikringsløsning giver Forsikringsmæglerne dig adgang til let og enkelt, at kunne overskue samt håndtere dine forsikringer via Forsikringsmæglernes online portal. Nemmere bliver det da ikke?

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det ikke. Det er blot en fuldkommen objektiv forsikringsmægler, der tilgodeser dine behov og ikke forsikringsselskabernes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *