Sommeren er så småt på vej, og det kan vi lige så godt allerede begynde at forberede os på. Græsset skal slås lidt oftere, næsten bliver lidt rødere på grund af al den pollen, og huden skal smøres ind i solcreme lidt oftere. På trods af disse små irritationsmomenter, så elsker de fleste danskere jo sommeren. Duften af nyslået græs, ture på stranden og ture i sommerhus. Folk begynder atter at vise lidt mere hud, da shortsene og sommerkjolerne bliver fundet frem fra gemmerne. Man behøver ikke længere gemme sig inde i huset, og folks haver bliver da også benyttet oftere og oftere. Det er dog ikke altid, at der er noget ved at være i en have, hvis der ikke er nogle ting man ligesom kan benytte til et eller andet. En have er jo ret tom, hvis man ikke fylder den med noget. Mange har selvfølgelig fine bed og urter i haven, men om sommeren vil man gerne kunne benytte den lidt mere. Der findes dog heldigvis mange forskellige ting på internettet, og specielt to ting skinner lidt igennem, som noget der bare skal stå i haven.

Vildmarksbad

Et vildmarksbad er der faktisk ikke så mange danskere der har hørt om. Mange forbinder det med et bad man tager i vildmarken, men det er helt forkert. Et vildmarksbad er egentlig bare et fedt udendørs spa. Det er spa som er lavet af træ, og det er nok det der gør, at det ser lidt vildmarksagtigt ud. Det kan desuden opvarmes ved hjælp af brændeovn, og det vil altså sige, at det er et man kan benytte hele året rundt, uanset hvad vejr det er. Om sommeren kan man således benytte det til at køle sig lidt ned i, og om vinteren kan man bruge det til at gå ud og få varmen i. Sådan et vildmarksbad koster naturligvis en del penge, som de fleste nok har regnet ud, og det skal man altså lige være klar over. Det er altså ikke noget man bare lige går ud og køber, men nok noget man skal have sparet sammen til. Får man så også gjort det, så vil man absolut ikke fortryde dette fantastiske køb. Man kan også med fordel placere badet oppe i et eventuelt sommerhus, da det helt sikkert vil passe godt dertil.

Hængekøje

Noget andet som man absolut ikke må undvære i sin have er hængekøjen. Alle der har prøvet at ligge i en lækker hængekøje en sommerdag, ved hvor utrolig lækkert det er. Man kan snildt snuppe en lur på flere timer i sådan en hængekøje, og det er altså heller ikke noget man skal undervurdere. Man kan enten vælge at købe de hængekøjer man selv sætter op mellem to træer, eller man kan købe dem som bare står på jorden, hvis man hellere vil det. Det kan selvfølgelig også være, at man slet ikke har nogle store træer i haven, og så er det jo så let.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *