Selvom vi elsker, når solen for alvor kommer frem og varmer os på de gode sommerdage, er det også skønt at kunne sætte sig ind i skyggen og køle af. En af de bedste og mest behagelige måder at gøre det på er ved at sidde under en terrassemarkise derhjemme.

Terrassemarkisen er blevet mere og mere populær, hvilket til dels skyldes udviklingen af deres motorer, som har gjort dem meget mere stabile i forhold til tidligere. Nu er en terrassemarkise en sikker form for solafskærmning til de dage, hvor solen skinner for meget. Men en terrassemarkise er ikke kun brugbar på de varme sommerdage.

Forlæng sommeraftenerne

Der er ikke noget mere hyggeligt end at sidde med sin familie eller sine venner til langt ud på aftenen om sommeren. På et tidspunkt kan det dog blive en smule koldt, når duggen falder, men her kan en terrassemarkise hjælpe med at skærme af, så hyggen kan fortsætte.

Denne skønne tilføjelse til dit hjem behøver ikke at være på bekostning af din terrasses udseende. En terrassemarkise fylder nemlig ikke ret meget, når den er foldet helt ind. De kan desuden fås i mange flotte farver og specielle designs, så du kan finde den, der passer bedst muligt til dit hjem og din terrasse. Selv kassetterne, som markisen rulles ind i, kan lakeres i din ønskede farve. Terrassemarkiser kan også fås med en manuel betjening, hvis man ønsker dette.

Også til erhverv

Det er ikke kun i private boliger, at terrassemarkisen kan anvendes. Også i butikker og caféer kan en terrassemarkise bruges til at lette hverdagen for både kunder og medarbejdere.

Hvis nogle cafégæster gerne vil sidde og nyde deres mad eller drikke udenfor, men også gerne vil have lidt behagelig skygge, kan caféens medarbejdere med en motoriseret terrassemarkise hurtigt folde denne ud. Hvis caféen har et lidt større udendørsområde med borde, vil det være en fordel at kombinere sin terrassemarkise med nogle moderne parasoller i et smart design. En terrassemarkise har nemlig visse begrænsninger i forhold til størrelse.

Terrasse markiser er også gode til mindre butikker i gågaden. Hvis solen skinner kraftigt, kan visse produkter blive beskadiget. En motoriseret terrassemarkise er smart, da butikkens medarbejdere kan køre denne ind og ud efter behov.

Tjek det store udvalg af terrassemarkiser på denne hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *