Der er meget snak om, hvordan de unge i højere grad er begyndt at gå op i deres udseende. Det er især den stigende mængde internet, der gør, at det er nødvendigt at iscenesætte sig selv. Man kan argumentere for, at man bliver et kunstværk, når man ligesom skal fremstille sig selv, som et spejl af samfundet. Det er muligt at gøre det præcis, som man har lyst til, for det er nemlig muligt at fremstille sig selv på præcis den måde, man ønsker. Det er nemt kun at vise den del af livet, som man har lyst til at vise. Dette skaber dog også et særligt pres, fordi man nu ser andre som disse perfekte mennesker, der altid ser godt ud og går rundt i dyrt modetøj. Dette har skabt enorme problemer hos folks selvværd.

Heldigvis er der begyndt at komme mere og mere fokus på, at den måde, hvor på folk fremstiller sig selv på nettet, sjældent er, hvordan de er i virkeligheden. Man har før set, hvordan selviscenesættelse har ført til spiseforstyrrelser og andre dårlige ting. Der er generelt enormt høje forventninger til, hvordan både piger og drenge skal se ud. Det er uden tvivl modellerne, der ligger det ideelle udseende, og folk vil rette sig herefter. Desværre er de fleste modeller også blevet redigeret, hvilket skaber fuldstændig urimelige forventninger. Dog er der også komme noget utrolig godt ud af internettet. Det er de mennesker, der vælger at gøre op med disse idealer. Det er blevet nemmere at dele netop det modsatte, fordi modeller altid er blevet vist i blade, som man har kunne købe. Der er også gjort stort fokus på, at mange kendte forsøger at gøre op med denne redigerede version af dem selv.

Find modetøj på denne hjemmeside.

Modetøj kan virke som et udtryk af sig selv

Med internettet er der også mere, der udgør ens personlighed. Man skal ikke kun tænke på sit hår og sit tøj, det er også vigtigt, at man har en æstetisk instagram og en fjollet Facebook. Det er ligeså meget med til at beskrive din person, som dit virkelige jeg. Dog er der selvfølgelig ofte en klar sammenhæng mellem, hvordan man er normalt, og hvordan man portrættere sig selv på internettet. Hvis man for eksempel går vildt meget op i modetøj, vil dette ofte også komme til udtryk på ens socialemedier.

Modetøj er en investering

Der er meget fokus på, at unge mennesker bruger alt for mange penge på modetøj. Dog tager man sjældent i betragtning, at hvis man køber et dyrt stykke tøj, så er dette en investering. Der er en kæmpe køb og smid væk kultur, der er utrolig skadelig for miljøet. Hvis man derimod bruger lidt flere penge på et stykke tøj, som man virkelig ønsker sig, og som derudover er af bedre kvalitet, så hjælper man også miljøet. Dermed er det faktisk en utrolig god ting, at de unge, i stedet for at købe en masse dårligt, køber få gode stykker tøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *