Forbrugslånet er for dig, der står og mangler penge nu og her. Med et forbrugslån kan du hurtigt og nemt få flere penge mellem hænderne. Når du låner penge i banken, er det en længere proces, hvor du skal til møde, forklare, hvad pengene skal bruges til og underskrive det ene og det andet. Der kan gå lang tid, før du rent faktisk får adgang til pengene. Dette besvær slipper du for med et forbrugslån.

Hvor meget kan man låne med et forbrugslån?

Der findes mange forskellige låneudbydere, når det kommer til denne slags lån. På låneudbyderens hjemmeside kan du læse om regler og krav til dig, som gerne vil optage et lån.
Hvor meget, du kan få lov til at låne, varierer en del fra udbyder til udbyder.
Nogle steder kan du maksimalt låne 6.000 kr., hvorimod du andre steder kan låne helt op til 300.000 kr. Lån penge nu.

SMS-lån er en af de hurtigste måder at låne penge på. Med et SMS-låne (hvor du typisk kun låner et par tusinde) har du dog også kortere tid til at tilbagebetale lånet. Typisk får du 30 til 40 dage. Til gengæld modtager du pengene meget hurtigt. Hvis du er heldig, kan du få dem ind på din konto allerede samme dag, du ansøger om lånet. Men du betaler dog også for den effektive service ved at give mere i rente. Det er også derfor, at SMS-lån ikke er for dig, som har brug for at låne mange tusinde kroner. Hos de fleste låneudbydere, hvor du låner et større beløb som for eksempel 50.000 kr. til 70.000 kr., får du længere afbetalingstid – omkring 60 til 72 måneder. Ved de helt store lån, 100.000 kr. til 300.000 kr., får du endnu længere tid til afbetaling, helt op til 144 måneder.

Krav til dig, når du optager et forbrugslån

Det er ikke mange krav, der er til dig, for at du kan optage et lån, og det er som tidligere nævnt en del nemmere end gennem banken. Du behøver for eksempel ikke at fortælle, hvad du skal bruge pengene til. Et af kravene er, at du skal være mellem 18 og 25 år. Hos nogle udbydere kan du optage et lån allerede som 18-årig, og hos andre må du vente et par år endnu. Derudover skal du være dansk statsborger, være registreret i det danske folkeregister og have et dansk CPR-nummer.
Ofte er der også krav om en fast indtægt. Hvad det defineres som er dog forskelligt fra selskab til selskab, men typisk er det nok, hvis du kan bevise, at du har fast arbejde. Hos nogle udbydere kan du også optage et lån, selvom du er arbejdsløs og på dagpenge, men det er desværre ikke hos størstedelen. En kæmpe ulempe, hvis du gerne vil optage et forbrugslån, er at være registeret i RKI. Så vil det højest sandsynligt slet ikke kunne lade sig gøre.
En god tommelfingerregel er: Jo mere du vil låne, jo mere skal udbyderen vide om dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *