Det er ryge har været en fast ting af den danske kultur i rigtig mange år efterhånden. Man skal da heller ikke være specielt gammel, før man kan huske dengang, det nærmest ikke var muligt at komme på selv restauranter, uden at folk måtte ryge, som det passede dem. Det var en lidt spøjs ting, for selv rygerne synes jo ikke, at det var særligt interessant, at nogle sad lige ved siden af og røg, mens de spiste. Det kan jo ret nemt ødelægge den gode smag af det man spiser. Må så lige så snart, man var færdig med at spise, var det nu dejligt nok, at det var et sted, hvor man måtte ryge. For som de fleste rygere siger: en smøg smager tit bedst, lige efter et måltid. Men nu er tiden altså en anden, og e cigaretterne har for alvor gjort deres indtog. Det spøjse ved e cigaretterne er jo blandt andet, at de ikke tilnærmelsesvis er lige så ubehagelige at smide i rum med, som de almindelige cigaretter. Da røgen jo slet ikke er røg, men damp, så lægger den sig ikke på samme måde som røg fra cigaretter, i et tungt lag. Og så er det bare som om, at lugten også forsvinder hurtigere.

Hos forhandlere af e cigaretter, kan man få næsten lige den smag man ønsker

Personer, der har røget fast, vil helt sikkert sige, at det overhovedet ikke er det samme at ryge en prince, som en camel. Så er der noget med, hvilken type tobak det er, hvor det kommer fra, hvordan det er tørret, hvilke tilsætnings- og smagsstoffer der er kommet i og så videre. Men én ting er sikkert. Smagen af almindelig tobak, er ikke engang i nærheden af, at være lige så forskellig fra ét mærke til et andet, som variationerne af de forskellige smage man kan få til e cigaretter efterhånden. Det er virkelig nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvilken smag du kan side og nyde, når du damper på en e cigaret.

Forhandlere af e cigaretter kan være et sjovt sted at smutte forbi

I butikker hvor man sælger e cigaretter kan det faktisk være meget underholdende lige at stikke hovedet ind – også selv om man ikke lige umiddelbart selv ryger e cigaret. Men der er en hel masse udstyr man kan gå og kigge på. Derudover kan man så få et sjovt indblik i de massevis af forskellige smagsvarianter der findes. Og er man almindelig ryger, kan man måske endda blive en lille smule misundelig på alle de muligheder der er, hvis man ryger e-cigaret. Hvem ved – måske er det bare en lille tur forbi sådan en forretning, der kan hjælpe dig med at droppe de almindelige cigaretter, og så skifter til e cigaretterne. Så slipper du også for en masse lugtgener. Det er nemlig de færreste mennesker, der rynker på næsen, hvis du sidder og ryger noget ,der lugter af fersken.

Find forhandlere af e cigaretter. Du kan evt. prøve El-cigaret.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *