Det sker for de fleste, at vi ikke aner hvilken gave, der skal købes til familie og venner når der er en begivenhed, der skal fejres. Vi er bange for at give en gave, der ikke falder i god jord hos modtageren, og hvis man køber gaver ud fra ønskesedler er der jo mulighed for, at andre køber det samme.

Derfor skal man give et gavekort

Når man giver et gavekort er man sikker på, at modtageren får noget som kan bruges, og med gavekort er det ikke en dum idé, at der kommer flere af samme slags, det gør bare, at modtageren kan købe en større ting det givne sted.

Man kan få gavekort der passer til alle, man skal derfor igennem nogle overvejelser inden man køber et gavekort. Man skal tænke over modtagerens alder, køn og interesser. Hvis man har fået en ønskeseddel og gerne vil være sikker på, at der ikke gives dobbelt af en ting, kan man altid købe et gavekort ud fra det indtryk man får fra ønskesedlen, hvis modtageren f.eks. ønsker sig mange bøger, tøj eller ting som parfume kan man tilpasse gavekortet til butikker, der fører den slags varer.

Et gavekort er især en god ide hvis modtageren ønsker sig tøj, for selvom der er oplyst størrelse og farve er det ikke sikkert at man får købt et design, der passer til modtagerens stil, så med et gavekort i denne forbindelse er man sikret, at personen kan gå ned og vælge præcis ting de gerne vil have.

Hvis gaven du skal give, er til et par, skal du også tænke over at gaven kan bruges af dem begge, hvilket kan være rigtig svært, da man oftest kun har et nært forhold til den ene af modtagerne, her er den bedste løsning et gavekort. Man kan nu købe gavekort til forskellige oplevelser, det kan være en tur i biografen, en rundflyvning, eller noget helt tredje.

Køber du gave til en udeboende studerende kan det være en god idé at give et gavekort til et supermarked, det gør at modtageren af gaven har en buffer i budgettet. Mange steder kan man nu også købe et by-gavekort, denne slags gavekort gælder som udgangspunkt ikke til én butik, men til en række af forskellige butikker i hele byen, dog skal man passe på med hvor store beløb man laver disse gavekort på, for når der bliver taget hul på det i en af butikkerne så skal hele gavekortet bruges i den bestemte butik af en eller flere omgange.

Endelig findes der også gavekort-services på nettet. Du kan finde et stort udvalg hos Gavekort.One.

Det er ikke upersonligt at give et gavekort

At give gavekort udløser ofte negationer hos andre mennesker, men det er ikke upersonligt at give et gavekort. Når man giver et gavekort er det jo det samme som at sige ”køb lige hvad du ønsker dig”, og hvis fødselaren eller f.eks. konfirmanden får flere gavekort, der kan indløses det samme sted åbner det måske muligheder for en ting, de troede lå udenfor deres prisklasse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *