Moden er i konstant forandring og meget omskiftelig og det kan derfor være rigtig svært at holde sig opdateret på hvad der vil blive kommende ’must haves’, før trenden allerede er landet. Før eller siden ankommer trenden til butikkerne og så er man i hvert fald ikke i tvivl om havd der er in – og det kan også være rigtig fint, men mange kan dog godt lide at være opdateret på forhånd, så garderoben kan få en makeover i god tid – og før alle andre. For at holde sig opdateret er de altid en god idé at holde øje med de kommende kollektioner i modehusene – ved at følge med til modens ’fashionshows’ eller ved at holde sig opdateret i diverse modeblade.

Få hjælp online til at følge med i modetrends 2017

Den hurtigste måde at få informationer og konstante og stride strømme om moden og dens tendenser er dog igennem internettet og de sociale medier. Modehusene har været nødt til at følge med tiden, hvilket betyder at de fleste har etableret sig på de sociale medier, hvor man har mulighed for at følge dem og derigennem holde sig opdateret om hvad der sker og hvad de laver. Dette er derfor nok en af de sikreste og letteste måder at holde sig konstant opdateret på, om de kommende trends og kollektioner fremover. Derudover er onlinesider også gode til at give inspiration til nuværende trends, hvis man en dag er midt i en tøjkrise. Igennem sociale medier og modehusenes egne hjemmesider kan man konstant holde sig opdateret om nuværende og kommende trends, og dermed altid se skarp og moderigtig ud.

Læs mere på denne Blog om mode

Modetrends 2017: Hvad skal man holde øje med?

På modehusenes ’runways’ fremgik der visse fælles tendenser i det kommende år. Med inspiration i badeparasoller eller strandstole, kan man se en dens til store og markante striber i hvid og særligt rød, i det kommende år og er altså en tendens som det modebevidste mennesker bør holde øje med til foråret og sommeren i 2017. Derudover vinder khaki stadig større indpas – en tendens vi så småt begyndte at se i slutningen af dette år, men som vinder stadig større indpas i det nye år. Materialet har en følelse af cool og moderne ’street wear’ over sig og bliver derfor formentlig en stor trends inden for især forårsjakker.

En lidt overraskende tendens der har fundet indpas i modehusenes fashionshows er farven gul, men ikke kun den traditionelle gule farve man kender. Mange forskellige nuancer og farvetoner af gul er kommet frem, hvilket de fleste modeelskere nok vil ånde lettet op over, da den traditionelle gule tone langt fra er alles farve. Næste år skulle det dog være muligt at finde sig en nuance af gul som passer perfekt til ens hudtone. Man kan næsten altid være sikker på at modehusene er i stand til at forudse de kommende trends – da de jo essentielt skabes her. En modeelsker bør derfor altid gå direkte til kilden, når garderoben skal opdateres til det kommende år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *