Sommeren er så småt på vej, og med den kommer der forhåbentligt også nogle dage med sol og dejligt vejr. Disse dage skal vi huske at udnytte. Sommeren indbyder nemlig også til at holde en masse dejlige fester, men desværre forsvinder mange af dem ind i bygningerne, på trods af, at det er så godt vejr. Hvad enten det er en fødselsdagsfest, kobberbryllupsfest eller bare en almindelig fest uden anledning, så er det synd at pakke den ind mellem en masse mursten, når nu den kan holdes ude i haven.

Meget billigere med et stort festtelt

Der er flere valgmuligheder, hvis man vælger at holde festen ude i haven. For det første kan man gøre det under åben himmel, hvilket simpelthen er så flot og så hyggeligt. Hvis man synes det er lige risikabelt nok, og vil man gerne have noget ordentligt underlag og et sted man kan gå i læ for solen, så bør man overveje at investere i et stort festtelt. Man kan både leje disse flere steder, men man kan da næsten lige så godt købe det fuldstændig med det samme, så man slipper for at leje det igen på et senere tidspunkt. Ønsker man slet ikke at bruge penge på noget telt, så vil det undre meget, hvis der ikke var en eller anden i ens vennekreds som havde sådan et fint telt liggende, som man kunne få lov at låne. Skal man holde festen i en stor festsal eller andet, så vil man opleve, at det koster rigtig mange penge. Mange flere penge end det vil koste at leje eller købe et festtelt. Desuden vil man også opleve, at selve festen bliver meget mere intim og hyggelig, hvis den er i et telt i haven, end hvis den var i et stort forsamlingshus. Når solen skinner og børnene kan lege rundt i græsset, så er det stort set umuligt ikke at få et stort smil på. Det gør samtidig også, at den kolde øl smager lidt bedre.

Husk dog, at det kan blive koldt om aftenen

Eneste ulempe ved at holde festen i haven er, at vi desværre ikke kan styre vejret. Man kan jo risikere, at det bliver dårligt vejr. Det bliver jo desuden også aften og nat på et tidspunkt, og her vil temperaturen jo også dale til lidt lavere. Det er der dog heldigvis også svar til. Man kan nemlig leje eller købe en varmeblæser, som man kan have stående inde i teltet. Har man sådan en stående, så slipper folk for at sidde med store jakker og halstørklæder på, når det bliver lidt koldt uden for. Med de rigtige varmeblæsere kan man også selv regulere temperaturen, så hvis man bare vil have det lige en anelse varmere, så kan det også klares. Der er altså snart ingen undskyldning for ikke at holde den fest ude i haven. Det er billigere, det er hyggeligere, og det er meget mere intimt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *