Mange mennesker er vilde med sport og benytter sig derfor af sport som en rig underholdningskilde i en travl hverdag. Er man ét af de mennesker, der bare ikke kan få nok af sport, og spiller man oven i købet også på nogle sportsaktiviteter en gang i mellem, så kan man helt klart gøre klogt i at benytte sig af den bonuskode, som Unibet tilbyder i 2016.

Tilmeld dig som bruger hos Unibet

Før du kan komme i gang med at få glæde af alle de gode tilbud og din Unibet bonuskode 2016, som online-spillestedet Unibet tilbyder deres spillere, så skal du naturligvis først tilmelde dig og oprette en bruger hos Unibet. Det kan gøres hurtigt og nemt på hjemmesiden, som er overskuelig og nem at navigere rundt på. Det er desuden helt gratis at oprette sig en spilkonto, så du slipper for bekymringer på den økonomiske side.

Hvis du vil oprette en spilkonto hos Unibet nemt og hurtigt, skal du blot klikke ind på Unibets hjemmeside og trykke på knappen ”Opret Konto”. Dernæst vil du blive bedt om at indtaste dine personlige oplysninger, som Unibet benytter sig af, når de vil i kontakt med dig og skal udbetale dine gevinster. Unibet sammenligner disse oplysninger med dine CPR-oplysninger, så det er vigtigt, at man kun indtaster korrekte oplysninger, når man opretter sin spilkonto. Når du har indtastet de relevante oplysninger, skal du vælge et brugernavn og tilknytte et sikkerhedsspørgsmål, så det kun er dig, der har adgang til din spilkonto. Når alt dette er gjort, begynder det sjove: Du kan nemlig slutte af med at benytte en Unibet bonuskode 2016, som giver mulighed for at få en startbonus på 100% af din første indbetaling på din spilkonto. Det betyder altså, at hvis du indbetaler 500 kr. på din spilkonto, så giver Unibet dig, hvad der svarer til 500 kr. oveni, hvis du benytter din Unibet bonuskode 2016. Det er altså en unik mulighed for at få det mest optimale ud af sin første indbetaling, dog gælder den kun for indbetalinger op til 1500 kr.

Hvad du kan benytte din startbonus til hos Unibet

Unibet tilbyder altid en hel del forskellige væddemål, der indeholder alt inden for sport og betting. Ud over at modtage Unibet bonuskode 2016, vil man også modtage e-mails om gode tilbud og unikke spillemuligheder. Det er en del af Unibets koncept, at det er spilleren, der er i fokus, og derfor vil man også opleve at blive behandlet som en ægte spiller hos Unibet. Når du har fundet ud af, hvilke spilmuligheder der passer bedst til dig, vil du opleve, hvor mange forskellige måder, du kan udnytte din Unibet bonuskode 2016 på. Der er naturligvis både mulighed for live-betting, live-streaming og at lukke sine væddemål, når det er mest fordelagtigt for dig som spiller. Skulle du på et tidspunkt brænde inde med at spørgsmål eller have god forslag til, hvordan Unibet kan blive endnu bedre, så er du velkommen til at komme ud med dem og give dem videre til Unibet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *