Der er flere og flere danskere, der får øjnene op for de mange muligheder, der ligger i hypnoterapi. Der er dog mange, der tror at hypnoterapi og hypnose er det samme, men sådan forholder det sig dog ikke helt. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at det ene ikke kan bruges uden det andet, for hvis ikke du kan lægge en person i hypnose, så vil du heller ikke kunne udføre hypnoterapi, og hvis ikke du kan udføre hypnoterapi, så er der faktisk slet ikke nogen grund til at lægge folk i hypnose. Hypnoterapi er på relativt kort tid blevet kendt hele verden over som en form for terapi, hvor der gøres brug af diverse former for terapeutiske metoder, der primært er blevet kendt for deres både kortvarige og målrettede forløb. Ydermere, så skal det også siges, at hypnoterapi er en meget respektfuld, blid, behagelig og dybtvirkende form for terapi, der ikke blot kan hjælpe dig med at få kontakt til dine egne ressourcer, men som også kan bruges til at udnytte denne form for kontakt med dine ressourcer til at give dig nye muligheder, som ikke ville have været tilgængelig eller mulige uden at gøre brug af hypnoterapi. Ydermere, så er der også mulighed for at gøre brug af hypnoterapi på et væld af områder, hvilket giver dig mulighed for at ændre på bl.a. uhensigtsmæssige strategier, tanker eller sindstilstande.

Din hukommelse vil forøges under hypnose

Én af de ting, som du vil opleve, når du er under hypnose og der bliver udført en form for hypnoterapi på dig er, at din hukommelse vil blive forøget, hvilket for eksempel vil give dig mulighed for at bringe noget frem til din bevidsthed, som du har oplevet tidligere, men du har glemt. Det er selvfølgelig ikke uden grund, at denne form for erindring vil blive bragt frem til din bevidsthed, når der bliver udført hypnoterapi på dig, for disse erindringer vil blive brugt i forbindelse med den pågældende behandling. Grunden til dette er, at det gør det muligt at opleve denne erindring på ny og det kan være med til at give dig en langt bedre forståelse af oplevelsen, og det kan blandt andet have den fantastiske effekt, at en generende følelse kan ophøre. Denne form for værktøj under hypnoterapi kaldes for en regression og ved at gøre brug af en regression til f.eks. et traume, så er der mulighed for at lave en afreaktion/korrektion af de oplevede, fortrængte følelser. Det giver dig en rigtig god mulighed for hurtigt og effektivt at slippe det respektive traume og dermed heller ikke lade dig påvirke af det længere.

Hypnoterapi kan hjælpe dig med mange ting

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at hypnoterapi kan hjælpe dig med rigtig mange forskellige ting, så der er også en god chance for, at du kan få hjælp til lige præcis dét problem, du går og bøvler med i øjeblikket – eller som du har bøvlet med i rigtig mange år nu. Du skal dog være opmærksom på, at hypnoterapi er en meget hurtig form for behandling, så det kan godt tænkes, at en session ikke varer meget mere end mellem 30 minutter og en times tid, men det ændrer dog ikke på det faktum, at det er uhyre effektivt og der er rigtig mange personer, der har fået hjælp til deres forskellige problemer gennem hypnoterapi. Det er blandt andet også derfor, at der er flere og flere, der efterhånden er begyndt at få øjnene op for de mange muligheder, der ligger i hypnoterapi og der er også flere og flere, der vælger at forsøge sig med hypnoterapi i stedet for en anden form for terapi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *