Romantik er mere eller mindre uundgåeligt, når det kommer til parforhold. Især for kvinder kan romantikken være vigtig. Til gengæld er det ikke altid noget mænd er lige begejstret for. Det er i hvert fald ikke sikkert, at de altid tænker lige så meget over det. Det er generelt utroligt forskelligt, hvor god man er til det med romantik og hvor meget man lige går op i det. Her er det vigtigste at begge parter er nogenlunde enige om, hvor meget man skal gå op i det. Skal romantik blot være noget, som man gør i på årsdagen. Eller skal der helt være noget romantik i hverdagen også. Skal det være dyre gaver, som er udtryk for romantik, eller må det godt bare være en buket blomster?

Det er nu ikke, fordi det er så svært det med at være romantisk. For ofte er det jo de små ting, som udgør det. En blomst i ny og næ ville gøre en stor forskel for de fleste. Det meste handler om tanken. Måske står man klar med pandekager, når den anden kommer hjem. Måske har man lavet lækker middag med vin en aften. Det kan også blot være en picnic, hvor fokus bare er at nyde hinanden. Og er det ikke essensen af romantik, at man har et øjeblik, hvor man nyder hinanden. Altså burde romantik være noget de fleste kan finde ud af. Forskellen er så bare i hvor høj grad, man vil gå op i det.

Få flere romantiske tips og tricks på Romantikguiden

Kan romantik bruges til noget?

Man kunne spørge, hvad man egentlig skal bruge romantik til. For er det ikke bare noget, som hollywood og alle de amerikanske film har fundet på? Dette i sammenhæng med valentins dag, som efterhånden har vundet indpas. Bliver det ikke altid lidt overfladisk, når man tænker over det. Ved at mange romantiske ting handler om, at købe gaver og diverse ting til hinanden. Gå ud at spise og tage på spontane rejser. Man kunne blive ved. Dette er dog ikke noget den almene mand eller kvinde kan leve op til, selvom nogle måske kunne ønske det.

I stedet kunne man fokusere på de små ting, hvor man kan gøre hinanden glad i hverdagen. Hverdagen som for mange er fyldt med trivielle gøremål. Den er fyldt med plejer og praktiske ting, der skal ordnes. Altså kunne romantik være en måde, hvorpå man lige stopper op og husker på at være kærester en gang i mellem. Dette behøves ikke at være meget mere end en lille tanke på den anden. Hvordan det skal udføres, vil være op til de enkelte. Det vil komme an på, hvilket par man er og hvad man har sammen. Det vil også komme an på, hvem man er. Romantik behøves altså ikke at blive sat op på niveau med det man ser på film. Noget man ikke kan leve op til. Man kan i stedet tage romantikken ned på ens eget niveau og bare nyde hinanden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *