Der findes rigtig mange muligheder, hvis du skal ud og investere i en iPhone 5. Langt de fleste tænker, at man kan blive nødt til at købe den hos en privatperson, men sådan forholder det sig dog ikke længere, for i løbet af de seneste par år er der dukket flere og flere virksomheder op på det danske marked, der lige netop beskæftiger sig med køb og salg af brugte smartphones, hvilket i høj grad handler om køb og salg af brugte iPhones, da det er et rigtig stort marked her i Danmark og hvert år bliver der solgt og købt et væld af brugte iPhones, hvilket selvfølgelig inkluderer stort set alle versioner af iPhone, hvilket endda går helt tilbage til nogle af de første modeller som f.eks. iPhone 3G og iPhone 3GS, men i øjeblikket ser det dog ud til, at én af de mest købte og solgte brugte iPhones er iPhone 5. Der kan være flere gode grunde til dette, men det er dog i høj grad noget, der handler om, at det stadig er en relativt ny iPhone som samtidig også har nogle ganske gode specifikationer, der gør det muligt for dig at gøre brug af den som din primære smartphone uden at skulle møde bøvl i forhold til hastighed, kompatibilitet o.lign.

Køb en brugt iPhone 5 hos Phonetrade

Hvis du har bestemt dig for, at du gerne vil købe en brugt iPhone 5, så har du med stor sandsynlighed allerede været i gang med at kigge på diverse køb-og-salg-portaler såsom DBA.dk, GulOgGratis.dk og lignende sider. Faktum er dog, at det slet ikke er sådanne steder du bør lede efter din kommende iPhone 5, selvom det er ganske rigtigt, at du nok ikke finder andre steder, hvor du har mulighed for at se et større udvalg af brugte iPhones, end på hhv. DBA.dk og GulOgGratis.dk. Problemet er dog, at du på sådanne sider primært finder brugte iPhones, som man rent faktisk godt kan se er blevet godt brug af den tidligere ejer og de er som oftest ikke specielt interessante for dig, der gerne vil have en telefon, der virker relativt ny.

Hvad du i stedet bør gøre er, at rette din opmærksomhed mod Phonetrade, der er en relativt ny virksomhed, der beskæftiger sig med opkøb af brugte telefoner, hvorefter de sætter dem i stand, udskifter hardware og sørger for at de er så gode som nye, hvornæst de selvfølgelig sælger dem med en fortjeneste, men det ændrer dog ikke på, at du har mulighed for at erhverve dig en iPhone 5, der er blevet sat fuldstændig i stand, så den er nærmest som ny til en pris, der lyder på mellem 2300 kroner og 2500 kroner, hvilket nærmest er de samme priser som på DBA.dk og GulOgGratis.dk, men her er der dog tale om en telefon, der rent faktisk er blevet sat i stand og næsten så god som ny.

Reklamationsret, fri finansiering og gratis levering

Selvom man skulle tro, at det var nok med at du får en iPhone 5, der er sat i stand og dermed er næsten så god som ny til en pris, der lyder på mellem 2300 kroner og 2500 kroner, så får du faktisk også hele 24 måneders reklamationsret, når du køber din iPhone 5 hos Phonetrade, hvor de selvfølgelig også sørger for at levere den til dig kvit og frit. Ydermere, hvis du ikke har lyst til at betale hele beløbet på én gang, så er der også mulighed for fri finansiering hos Phonetrade, hvilket giver dig muligheden for at betale af på din telefon over en fastsat periode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *