Hvis du ikke kender løven, kommer du snart til det. Løven er nemlig det svenske selskab Leovegas, der er godt i gang med at indtage det danske marked også. De har haft en bragende succes med deres mobile spilplatform i deres hjemland og håber nu at kunne give spilleglade danske præcis en lige så god spiloplevelse. At Leovegas er en succes, kan blandt andet ses på deres børsnotering fra marts i 2016. Her kom de ind på børsen med en værdi på cirka 3 milliarder svenske kroner. Der er altså mange penge i at spille spil på mobilen.

Ved børsnoteringen solgte de aktier for cirka en milliard svenske kroner. Det gør, at de har fået rigtig mange penge til at udvikle deres platform. Det kan vi nu få glæde af i Danmark. Vi vil få adgang til en endnu bedre platform og mange forskellige spil. Du kan derfor godt begynde at glæde dig, hvis du godt kan lide at spille på mobilen. Der vil nemlig være noget for enhver smag på Leovegas.

Vi har altid mobilen ved hånden

En af grundene til, at Leovegas har satset på mobilen, er, at vi altid har den ved hånden. Der er mange mennesker, der sover med deres mobil tændt ved siden af sig. Mobilen er det første, de tjekker, når de vågner om morgenen, og det sidste, de tjekker, inden de lægger sig til at sove. Det er derfor ikke underligt, at det giver god mening at udvikle en spilplatform dertil.

På Leovegas finder du omkring 500 forskellige spil. Det er spil i en lang række forskellige kategorier, så der er noget for enhver. Lige nu er deres mest populære spil Starburst. Men der kommer hele tiden nye spil på platformen.

For Leovegas er det nemlig ikke vigtigt, at det er deres egne spil. Det er vigtigt, at de kan give deres kunder et stort udvalg af forskellige spil. De sammenligner derfor sig selv med en streamningtjeneste. På en streamningtjeneste laver de nemlig ikke alt indholdet selv. Men de står for at formidle det videre. Det er det samme, som Leovegas gør med spil.

Bliv en del af et netværk af 100.000 spillere

I dag er der omkring 100.000 spillere, der bruger Leovegas. Når de indtager Danmark, må det forventes at blive endnu flere. Du kan nemt blive en del af de mange spillere. Lige nu er langt de fleste af Leovegas’ spillere fra Norden. Det er derfor et design og nogle spil, der er godt efterprøvede på os nordboere. Og med så mange spillere siger det noget om, at det er noget, som vi godt kan lide.

Leovegas er en meget lidt tilgængelig platform, og de har derfor vundet flere priser for den. Når den er lettilgængelig, betyder det, at du ikke behøver at være et teknisk geni for at kunne spille. Det hele bliver gjort meget let for dig. Lige gyldigt hvor teknisk kyndig du er, vil du altså kunne underholde dig med de mange spil, der ligger på platformen.

Læs mere på: http://www.business.dk/businessdirect/digitalmads.dk/svensken-indtager-atter-danmark-leovegas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *