Mange mener lider i dag i deres hverdag af adskillige belastninger. Det kan både være fysiske som psykiske, som de tager en masse medicin for. Diagnoserne kunne for eksempel være sklerose, kræft, ADHD og generelle smerter. Disse forskellige diagnoser og sygdomme er der selvfølgelig ikke noget sjovt ved, og det kan belaste ens hverdag og ens liv i det helt store alt efter, hvilken diagnose man lider af og hvor slem den er for en personligt. Hvis man har prøvet alt den medicin, man får fra sin læge, og stadig ikke er tilfreds, så kunne man søge andre lidt mere alternative muligheder. Her er det så at cannabis olie kommer ind i billedet. For denne olie har nemlig vist sig at have en medicinsk effekt på adskillige sygdomme og diagnoser. Så hvis man er desperat, hvorfor så ikke også bare prøve det af?

Cannabis olie er fra en plante og er ikke et euforiserende middel

Hvis man tænker på hamp og leder efter et euforiserende middel, så er man gået helt forkert. Det kan godt være, at cannabis olien også stammer fra en plante, men det betyder altså ikke, at det er et euforiserende middel. Man skal ikke ryge det eller andet som man gør med de rå varianter. Det er en bestemt type af cannabis olie som er lovligt her i landet, og det er netop denne som ikke er euforiserende, men som derimod kan have denne her effekt som medicin. Så det kan altså være et godt alternativ eller supplement til ens medicin, hvad end man fejler. Bivirkninger er meget mindre end klassisk medicin, og ofte har det også en væsentlig bedre medicinsk effekt. Det skal dog udtryksløst siges, at man ikke bare skal stoppe med alt ens medicin og begynde at indtage denne olie. Men man skal med sin læge om det, hvis man er interesseret i positive effekter olien kan tilbyde.

Kunne du tænke dig at få fat i Cannabis olie? Så klik her.

Dosering og indtagelsen af cannabis olie

Som sagt er det godt at snakke med sin læge om, hvis man er interesseret i at prøve cannabis olie af. Olien kommer ofte i en sprøjte eller flaske i dråbeform, som man indtager gennem munden. Ofte er olien tyk og der er derfor også mange, som indtager det ved at lægge nogle dråber under ens tunge, hvor olien så skal absorberes gennem slimhinderne. Men olien kan dog også være flydende og tynd. Der er mange som ikke rigtig kan holde smagen ud særlig godt, men det er bedst, hvis man ikke drikker eller spiser efter indtagelsen for at opnå den fulde effekt. Når det kommer til doseringen, så er det for det først vigtigt at høre, om ens læge har nogle anbefalinger. Hvis ikke så kan man starte med at tage det stille og roligt med en dråbe per dag, hvor man så stille og roligt øger mængden, så man til sidst finder den passende mængde til en selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *