I langt de fleste større byer verden over findes et utal af seværdigheder, som kan være underholdende og spændende at besøge, hvis man fx kommer på besøg som turist. Kommer man på besøg som turist i København, så vil en væsentlig seværdighed fx være Den Lille Havfrue, som de fleste danskere kender og har set. Det samme gælder som sagt mange andre storbyer i hele verden – også Bangkok, som er Thailands hovedstad.

Når man som turist rejser på ferie til et fremmed land, så kan det være svært at overskue alle de spændende turistattraktioner og seværdigheder, der er at se og besøge. Derfor kan det være en stor hjælp, hvis man kan læse om de forskellige muligheder i fx en rejseguide. Den geografiske placering af seværdighederne kan jo også være en væsentlig del af ferieplanlægningen, så man slipper for at skulle tilbringe alt for stor en del af sin ferietid i diverse transportmidler.

TIP: Se de mange seværdigheder på denne hjemmeside.

Buddhisme er en vigtigt del af Thailand

Når det handler om et land som Thailand, hvor en stor del af befolkningen er buddhister, så ville det være helt oplagt at vælge at besøge nogle af Thailands flotte Buddha-statuer. ”Golden Buddha”, som er en stor gylden Buddha-statue, der er placeret i et tempel kaldet Wat Traimit. Templet er beliggende i Bangkok og er utroligt højtideligt og smukt i sig selv, så der er god grund til at tage et smut forbi – både for at se templet og statuen. Som sagt har buddhismen en stor betydning for thailænderne, hvilket betyder, at der også vil være mulighed for at se andre Buddha-statuer placeret rundt omkring. Der er dog noget helt særligt over denne gyldne Buddha-statue.

Forskellige interessante seværdigheder, som man ikke bør gå glip af

Der findes naturligvis mange forskellige steder, som er seværdige i Bangkok. Mange af Thailands store og prestigefyldt bygninger er præget af en tempelagtig byggestil, hvilket især gør dem spændende at besøge, fordi arkitekturen adskiller sig så meget fra vores byggestil Norden. ”Grand Palace”, som har huset Thailands royale, er et godt sted at begynde. Bygningen er et overdådigt palads set udefra og flot indrettet indeni.

Når tiden er inde til at gå på shopping – hvilket den uden tvivl vil være på et tidspunkt, hvis man er almindelig turist på charterrejse – så er der også forskellige muligheder. Man kan fx vælge at tage et kig i Bangkoks egen kinesiske by – Chinatown. Ud over at shoppe tøj og souvenirs, så er der i Chinatown også god mulighed for at spise frokost og middagsmad på nogle af de mange restauranter og gadeboder, som findes der. Er man til mad i luksusklassen, kan man naturligvis også finde dette i Bangkok, som også har mange dyre og eksklusive restauranter spækket med lækker mad. Mulighederne er talrige og én ting er sikkert – man kommer i hvert tilfælde ikke til at kede sig med en tur til Bangkok. Thailand er generelt også kendt for at have en utrolig smuk og dyrerig natur, hvilket også gør en vandretur helt ideel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *