Det er kommet på mode, at gå med mere praktisk tøj Du behøver ikke længere at gå i fornemt og moderne tøj, for at være med på moden. Nu kan du hoppe i dit gamle regntøj og stadig se attraktiv ud. Regntøj er nemlig blevet til modetøj!

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er god nok. I Europa, især det nordlige Europa, er der sprunget en form for ”retro” stil ud gennem de sidste par år.

”Retro” stilen er en del af hele hipster-bølgen og går kort sagt ud på, at gå klædt i det tøj, som der passer dig. Det har resulteret i at enormt mange Nordeuropæere er begyndt at gå i super afslappet tøj – og ikke mindst genbrugstøj.

Du kan derfor med god samvittighed finde dit gamle regntøj frem igen

Regntøj er blevet til modetøj. Det gælder både den skriggule regnjakke, men mindst lige så meget den gode gamle flyverdragt.

Især flyverdragten er blevet populær igen. Folk over hele landet finder deres gamle flyverdragter frem, i stedet for at gå ud og bruge en formue på regntøj.

Vis at du har selvtillid, til at gå i det tøj der passer dig

Vi respekterer og beundrer folk, som tør at stå uden for mængden og gøre hvad der passer dem. Det gælder også, når det kommer til tøjstil.

Derfor vil de fleste ikke se på dig som kikset, hvis du hopper i din gamle regnfrakke eller flyverdragt. Tværtimod, så vil de beundre din selvtillid og måske endda invitere dig ud på kaffe!

Der er med andre ord virkeligt mange points at score, blot ved at gå klædt i det tøj, som passer dig. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er god nok.

Du behøver ikke længe bruge unødvendig tid, energi og penge på at finde det moderigtige regntøj. Du kan bare hoppe i din gamle flyverdragt og så ellers nyde godt af en masse positiv opmærksomhed!

Gør moder jord en tjeneste, spar penge og se samtidigt godt ud

Ved at genbruge dit tøj, så gør du kloden en stor tjeneste. Mange af de problemer med miljøet vi står overfor i den nærmeste fremtid, de er skabt af menneskers tendens til at forbruge konstant. Vi vil hele tiden have nyt og nyt, selvom vores gamle egentligt stadig fungerer.

Det er især et problem, når det kommer til tekstiler. Det er ikke kun når tekstiler bliver produceret, at de skader moder jord. Den største synder, det er faktisk transporten. Når du køber en regnjakke, så kan den være blevet transporteret med lastbil gennem utallige lande, inden den ankommer til butikken du køber den i.

Når du køber nyt regntøj, så støtter du den her forbrugskultur. Du bliver naturligvis nødt til at gå med tøj på kroppen, dog skader det ikke, at bruge din gamle frakke en til sæson.

I takt med at vi har fået øjnene op for, at passe bedre på vores klode, så er genbrugstøj også kommet på mode.

Det betyder, at du kan gå klædt i din gamle regnfrakke fra 1992, samtidigt med at du ser godt ud.

Så mangler jeg blot at pointere, at du kan spare mange penge, ved at genbruge dit tøj. Regntøj er ikke ligefrem billigt, slet ikke, hvis du skal ud og have noget i ordentligt kvalitet.

Hvis ikke du genbruger, så køb produkter af høj kvalitet

Hvis ikke du har et sæt gammelt regntøj liggende, som du kan bruge, så kan du selvfølgelig godt få dig et nyt sæt. Tænk her over, at find noget af ordentligt kvalitet. Et sæt regntøj af høj kvalitet holder meget længere, end et sæt regntøj af lav kvalitet. Derfor gør du miljøet en stor tjeneste, ved at købe produkter af høj kvalitet.

At genbruge kan være meget sundt for miljøet, samtidig med at du ikke vil komme til at betale nogle penge, for at få noget ordentligt regntøj. Regntøj er typisk lavet af materiale som er umulige at genbruge, og der står også på regntøjet, at det skal genbruges og ikke smides ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *