Kan du godt lide at spille casino og andre spil online? Så er Sticky Bandits spilleautomat helt sikkert noget for dig. På Sticky Bandits spilleautomat kan du hurtigt få mange timer til at gå, da der hele tiden er spændende bonusser at gøre brug af. Derudover kan du vinde en masse flotte gevinster. Hvis du endnu ikke har prøvet at spille Sticky Bandits, så kan du nøjes med at indbetale minimumsbeløbet på 50 kr., og dermed finde ud af, om spilleautomaten mon er noget for dig. Hvis du gerne vil vide noget mere om Sticky Bandits, så kan du roligt vedlægge hjemmesiden et besøg.

Sticky Bandits spilleautomat via LeoVegas

Man kan vælge at spille Sticky Bandits via hjemmesiden eller via LeoVegas. Der er en række fordele ved at gøre det gennem LeoVegas, som er en bookmaker. Hvis du opretter dig en konto og ønsker at spille Sticky Bandits, så koster det dig ingenting. Hvis du vælger, at indbetale 50 kr. som minimumsbeløb, så sikrer du dig, at en LeoVegas velkomstbonus. Denne velkomstbonus består af en garanti på 125%, hvilket betyder, at du får 125% oveni det beløb, som du vælger at indbetale. Som bruger af LeoVegas får man oveni en række gratis spins, som kan bruges til Sticky Bandits. Ved at gøre brug af bookmakeren får man en masse bonusser oveni, hvilket gør spilleoplevelsen endnu federe. Ved at gøre brug af LeoVegas appen behøver man ikke at bekymre sig over, hvor man befinder sig henne i verden. Med appen kan man spille lige når det passer dig, hvilket er noget, som mange brugere sætter pris på.

Værd at vide om Sticky Bandits

Det er en god ide, at sætte sig ind i reglerne, inden man begynder at spille Sticky Bandits. Hvis man ikke har styr på reglerne, så giver det dig dårligere chancer for at vinde gevinster. Man skal især have styr på de forskellige symboler. På denne måde har man kendskab til, hvor meget de enkelte symboler er værd. Som spiller går man efter at få 3-5 ens symboler på række fra venstre til højre. Spillemaskinen består af mange funktioner og indeholder 5 hjul med 30 spillelinjer. Der findes en masse forskellige symboler, heriblandt blonde bandit, black bandit, rojo bandolero, sack of gold, dynamite, queen og jack, massive wild symbol, massive stacked symbol samt bonus og massive wild freespins symbol. Hvis du mindst har 3 ens symboler på en spillelinje, så er du garanteret en gevinst. Det anbefales, at man spiller på flere spillelinjer på en gang, da man øger chancen for at vinde. Samtidig er der en større chance for at få 5 ens på en spillelinje således, at man får en større gevinst udbetalt.

Den største gevinst, som man kan vinde, er med symbolet blonde bandit. Hvis du f.eks. er så heldig, at symbolet forekommer 5 gange på dine 30 spillelinjer, så vil du få helt forrygende udbetaling. Udbetalingen ligger på 200 gange din egen indsats, så hvis du har indbetalt 200 k., vil du få en udbetaling på 40.000 kr. Man skal være opmærksom på, at hvis man vinder to gevinster på en spillelinje, så får man udbetalt den største af de to. Der er mange fordele ved at spille Sticky Bandit. Der er en utrolig god grafik, der gør, at de forskellige symboler og detaljer på skærmen er helt unikke. Dette gør, at man har lyst til at sidde foran skærmen længe. Derudover er Sticky Bandits noget for alle, da det blot gælder om, at være heldig, når man satser på symbolerne på spillelinjerne. Fortæl dine venner, familie og bekendte hvor sjovt det er at spille Sticky bandits, så endnu flere spillere kommer til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *