Hvis du har fået fældet dine store træer og nu kan nyde det dejlige solskin der strømmer ned i haven, ja så har du måske et problem til får du kan ligge dig tilbage i din strandstol. Du skal også have fjernet stubbene fra træerne, hvis du ikke får fjernet stubbene risikere du at træerne begynder at skyde igen og hurtigt vokse sig store. Og ja, så er du tilbage hvor du startede med en have der vokser til i træer og som derfor ligger i skygge sommeren lang.

Stubfræsning fjerner resten af dine træer en gang for alle.

Hvis du har en gammel have hvor næsten alting gror, med undtagelse af alle dine fine blomster. Som sygner hen i skyggen fra de imposante træer der tager lyset fra resten af haven, så skal du få dem fældet og derved åbne for solens livsgivende stråler. Man skal ikke selv forsøge at fælde høje træer hvis man bor inde i byen, hvor der ikke er langt til naboen og hans bolig. Man skal  tværtimod lade professionelle om at fælde træerne for en, da de har udstyret og ekspertisen til at få dem ned på den bedste og mest skånsomme metode hvor der ikke sker skade på mennesker eller materialer.

Når man har fået fældet sine træer, skal man også sørge for at få fjernet de stubbe som de efterlader. Da de kan begynde at vokse igen, plus de optager plads i haven som du kan bruge på noget andet i stedet for som giver dig mere glæde. Den idelle metode til at fjerene gamle træstubbe er med en stubfræser, der på en skånsom og hurtig måde fjerner træstubbe også på arealer hvor der ikke er meget plads. Stubfræsning er en meget bedre metode til, at fjerne stubbe end den gamle metode hvor man gravede dem op. Dette var både tidskrævende og besværligt, og efterlod ens havde som en scene fra første verdenskrig.

Vælg et lokalt firma til stubfræsning, hvis du vil have den bedte kvalitet

Når man skal finde en håndværker der kan hjælp sig af med ens gamle stubbe, skal man være omhyggelig og ikke bare tage den første som den bedste. Der er stor forskel på firmaer og deres opfattelse af veludført arbejde. Det kan således ikke betale sig, at tage det første håndværkerfirma som det bedste. Men man skal være kritisk og forhøre sig i sit lokalområde om hvem der tilbyder en god service og som holder indgåede aftaler og priser. Igennem sin familie, venner og bekendte kan man lærer mere om hvem der er værd at handle med og hvem man skal gå i en stor bue uden om. Som regel har ens omgangskreds ikke nogen interesse i at anbefale et firma der ikke lever op til deres aftaler og ej heller levere kvalitet, derfor kan det anbefales at lytte til dem når de kommer med forslag til hvem der er værd at benytte sig af og hvem man skal undgå.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *